§1 Hur hanterar vi personuppgifter?

Företagslån.com varken sparar eller lagrar personuppgifter på de personer som besöker webbplatsen. I det fall som en besökare väljer att anlita någon av de tjänster som nämns på Företagslån.com så hanteras personuppgifter av det företag som tillhandahåller denna tjänst. Därmed hanterar aldrig Företagslån.com personuppgifter/företagsuppgifter och tar heller inte kreditupplysningar eller gör andra uppgiftsförfrågningar på de som vill ta del av informationen på webbplatsen.

§2 Vilket juridiskt ansvar tar Företagslån.com?

Om en besökare kommer i konflikt med en långivare, eller annat företag som nämns på webbplatsen, tar inte Företagslån.com något juridiskt ansvar i konflikten. Företagslån.com kan inte heller krävas på någon slags ersättning eller skadestånd eller anses vara delaktig i en konflikt mellan besökare och annan part som nämns på Företagslån.com

Företagslån.com är en informationstjänst med recensioner, artiklar och tips kring företagslån. Bland annat sker jämförelser av olika företagslån som erbjuds på den svenska lånemarknaden.

Om en besökare väljer att skriva ett avtal med någon av de företag som nämns på Företagslån.com är detta ett avtal mellan besökaren och detta företag. Företagslån.com har ingen del i detta avtal.

Gällande den information som finns på Företagslån.com, och som direkt kommuniceras till besökaren, är vi ansvariga. Även om målet är att all information ska vara uppdaterad och korrekt kan det förekomma felaktigheter. Av den anledningen ska informationen enbart uppfattas som råd. Vi förbehåller oss alltså rätten att det kan förekomma felaktigheter.

I det fall som ett företag har problem med skulder uppmanar vi företaget att inte teckna nya avtal som kan förvärra den ekonomiska situationen. Vid sådant fall rekommenderas istället råd hos företagsrådgivare vilket brukar finnas i de flesta kommuner.

§3 Vilka användarvillkor gäller?

De aktuella användarvillkoren är nämnda ovan. Dessa kan däremot uppdateras över tid. De som vill se aktuella användarvillkor behöver därmed besöka denna sida och kan inte förlita sig på tidigare villkor. Det är därmed besökarens ansvar att uppdatera sig om gällande villkor.