Företagslån.com hjälper dig hitta det bästa lånet för just ditt företag. Genom närmare 30 guider, och hundratals artiklar, hittar du allt du behöver veta om företagslån.

Tack vare våra smarta tabeller blir det även enkelt för dig att jämföra villkor och regler för olika långivare, och välja det alternativ som passar dig allra bäst.

Hur finansieras Företagslån.com?

Företagslån.com får provision för förmedlade kunder. När vi förmedlar en kund till ett av företagen vi samarbetar med kan vi få en ersättning.

Vår ersättning påverkar inte kostnaden för dig, utan du får exakt samma pris. Det påverkar heller inte vårt fokus på dig som besökare, och du bestämmer helt själv hur tabeller ska sorteras och filtreras.

Långivarna som vi samarbetar med är enbart de vi bedömer som seriösa. Vi vill att du oavsett vilket företag du väljer ska känna att du gjort ett bra beslut.

Vilka driver Företagslån.com?

Företagslån.com drivs av Comparico AB som driver flera av sveriges största jämförelsetjänster inom privatekonomi och företagsekonomi. Hos oss jobbar såväl ekonomer som journalister som alla jobbar gemensamt för att förbättra ditt företags ekonomi.

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi som skriver för Företagslån.com

Ägarinformation

Ägare
Comparico AB
Adress
S:t Olofsgatan 9b
Postnummer & ort
753 21 Uppsala
Organisationsnummer
556851-2321
Hemsida
www.comparico.se
E-postadress
info@comparico.se